luni, 22 decembrie 2008

Champions league




Optimile Champions League 2008-2009:

Atletico Madrid - FC Porto

Olympique Lyon - FC Barcelona

Arsenal - AS Roma

Inter - Manchester United

Real Madrid - Liverpool

Chelsea - Juventus

Villareal - Panathinaikos

Sporting - Bayern




Vidic nu va juca pentru Manchester în Liga Campionilor, după ce a fost eliminat la CM al cluburilor!!

Fundaşul sîrb al lui Manchester United, Nemanja Vidic, nu va putea evolua în optimile de finală ale Ligii Campionilor, din cauza eliminării din finala Campionatului Mondial al Cluburilor, cu Liga de Quito, scor 1-0, pentru campioana Angliei, informează AFP.

Jucătorul l-a lovit intenţionat pe Claudio Bieler cu cotul în faţă, în minutul 49 al meciului, şi a fost eliminat direct de arbitrul partidei, astfel încât el nu va fi apt pentru meciul cu Internazionale Milano, din februarie, care va conta pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. FIFA a confirmat că jucătorul va fi suspendat.

"Şi-a lovit adversarul sub ochii arbitrului şi nu avea nicio şansă să scape fără eliminare. Am fost dezamăgit, pentru că în acel moment eram la controlul jocului, apoi lucrurile au devenit mai dificile. Vidic s-a dezamăgit şi pe el", a comentat antrenorul lui Manchester, Alex Ferguson.

Deţinătoarea Ligii Campionilor, Manchester United, a învins, duminică, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, gruparea ecuadoriană Liga de Quito, scor 1-0, şi a câştigat competiţia găzduită de Japonia.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 73 de internaţionalul englez Wayne Rooney, care a înscris cu un şut din interiorul careului de 16 metri, englezii reuşind să marcheze, deşi au evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 49, când Vidic afost eliminat.


Suspendaţi-l pe Rooney!
Ştia Jose Mourinho de ce vrea să cadă în "optimile" Ligii cu Manchester United! Deşi primul duel cu Alex Ferguson e abia peste două luni, antrenorul portughez a şi pornit războiul. A găsit punctul vulnerabil al "diavolilor". Tehnicianul lui Inter ar vrea să scape de Rooney în dubla manşă şi critică UEFA că nu-l suspendă pe atacantul englez pentru faultul dur comis asupra lui Risgard în meciul cu Aalborg. "Cînd eram la Chelsea, Essien a fost sancţionat 3 meciuri pe baza probei video şi l-am pierdut pentru meciurile cu Barcelona. De ce cu Rooney nu s-a judecat după aceleaşi reguli?", s-a revoltat Mourinho. Presa engleză susţine că Rooney riscă să stea chiar 5 meciuri pe tuşă.



Arsene Wenger: "Roma este cea mai puternică echipă din Serie A"

După ce a auzit numele adversarului lui Arsenal din optimile de finală ale Ligii Campionilor, managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, a comentat tragerea la sorţi, fiind de părere că AS Roma este cea mai puternică echipă din Serie A.

"Roma este din nou în formă şi cred că, în acest moment, este echipa cea mai puternică din fotbalul italian. Va fi o întîlnire extrem de interesantă. Vrem să mergem cît mai departe, dar avem în faţă un adversar extrem de dificil. Au un play-maker ca Totti şi jucători de clasă, cum sînt De Rossi, Aquilani, Perrotta, Taddei şi Julio Baptista" a explciat Wenger.

Niciun comentariu: