sâmbătă, 27 decembrie 2008

Campionate Externe

Mourinho: "Inter este o maşină de victorii"
Jose Mourinho are gînduri mari cu Inter Milano, echipa la care joacă şi internaţionalul român Cristi Chivu. Portughezul a spus că echipa de acum a Interului seamănă destul de mult cu cea de la Chelsea din perioada in care a antrenat acolo si cu care a cistigat mai multe titluri.

"O masina de victorii ", asa si-a caracterizat "The Special One" echipa cu care ataca in acest an titlul in Serie A. "Vreau sa transform acest club intr-unul din cele mai mari din lume si sunt foarte multumit de cum s-a muncit pana acum ".

Inter ocupa prima pozitie in clasamntul Seriei A, la sase puncte in fata locului 2, Juventus Torino si Mourinho crede ca echipa sa mai are multe de demonstrat. "Inter joaca un fotbal spectaculos si cred ca anul acesta va fi mai bun decat cele precedente "


Ioan Becali:Într-un an-doi Radu Ştefan o să plece la o echipa mult mai buna.

Ioan Becali îl lauda pe fostul fundaş al lui Dinamo, despre care spune că într-un an-doi o să plece la o echipă mult mai bună.


"Moţi nu are probleme la Siena. Acceptă situaţia şi aşteaptă momentul lui. Radu Ştefan se pregăteşte bine şi îşi vede de treaba lui. E într-o formă ascendentă şi sper ca într-un an-doi să plece la o echipă mult mai bună", a spus Ioan Becali la GSP


Ribery, acuzat că are datorii de 6 milioane de euro la fostul impresar.

Fostul agent al internaţionalului francez Franck Ribery a depus un memoriu împotriva mijlocaşului lui Bayern Munchen, care i-ar datora un comision în valoare de 6 milioane de euro în urma transferului său de la Olympique Marseille la gruparea germană, informează AFP.

"Ribery îmi este dator cu 6 milioane de euro", a afirmat Bruno Heiderscheid, care susţine că a fost amicul jucătorului francez înainte ca acesta din urmă să semneze cu o altă firmă de impresariat. "Înainte eram prieteni şi petreceam vacanţele împreună, dar din cauza soţiei sale, care îl domină, Franck a rupt înţelegerea cu mine", a afirmat impresarul luxemburghez.

Potrivit plângerii făcute de Heiderscheid, care a negociat în vara lui 2007 transferul lui Ribery de la Marseille la Bayern, fotbalistul a decis să întrerupă unilateral contractul cu agentul său cu două săptămâni înaintea finalizării tranzacţiei.

Fostul impresar al internaţionalului francez a pierdut deja un prim proces pe care l-a intentat împotriva mijlocaşului, în aprilie 2008, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Franck Ribery a fost cumpărat în luna iunie a anului trecut de Bayern Munchen de la Olympique Marseille pentru aproximativ 25 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump transfer din istoria grupării muncheneze.


Berlusconi face echipa la Milan: „Visez un mijloc cu Beckham pe dreapta, cu Pirlo mai în centru şi cu Seedorf pe stînga”
Preşedintele lui Milan a mărturisit că venirea lui Beckham „a fost o surpiză pentru mine”. Goal.com scrie că Berlusconi a început deja să aranjeze jucătorii pe teren.

Visez un mijloc cu Beckham pe dreapta, cu Pirlo mai în centru şi cu Seedorf pe stînga”, a explicat Berlusconi pentru tuttomercatoweb.com. Totuşi, preşedintele lui Milan vede şi punctele slabe în tactica imaginată de el: „Probabil am primi mai multe goluri dacă am evolua aşa.”

Atacul nu a fost uitat de Berlosconi: „Pato ar putea juca pe centru cu Ronaldinho pe stînga şi Kaka pe dreapta

Niciun comentariu: